Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадри: Нова ТвОколо 50 жители на Асеновград излязоха

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадри: Нова ТвОколо 50 жители на Асеновград излязоха
Коментари Харесай

Жители на Асеновград на протест. Откритата предизборно нова пречиствателна станция за 32 милиона още не работи

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадри: Нова Тв

Около 50 поданици на Асеновград излязоха на митинг пред общината, защото новата пречиствателната станция още не работи. Тя бе открита преди изборите, само че след тях по този начин и не проработи. Струва 32 милиона лв. и е построена с европари.

„ Откриха станцията през август, с попове, музики, сеири. Издаден е акт 15, има хора, които са назначени на работа, а станцията не работи. Кой ще връща в този момент тези 32 милиона, в случай че станцията не проработи? Ние. Машините по този начин и ги няма, а за тях са теглени заеми. ”, съобщи един от протестиращите.



Новият кмет на града Христо Грудев изрази вяра, че до две седмици станцията най-сетне ще проработи, защото компанията реализатор към този момент прави проби и отстранява пропуските на място след подпомагане от страна на министър-председателя.



„ 40 индивида са подписали акт 15. Сред тях са кмет, зам.-кмет, проектанти. Но оборудването не работи. Когато встъпих в служба, изпратих комисия от експерти, които излязоха с протокол, че оборудването не работи. Веднага уведомих министъра на околната среда и водите. Нашата бърза реакция беше да отстраним тези 120 пропуща, с цел да може оборудването да проработи. ”, съобщи Грудев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР